Provincie Zeeland
Provincie Zeeland
31 mei

Welkom op Denktankzeeland!

mensen en waterrecreatie

Wat fijn dat u uw stem wil laten horen bij besluitvorming van de Provincie Zeeland. Ons platform is ontworpen om uw gedachten en ideeën over projecten en opgaven van de Provincie te delen. Die projecten en opgaven zijn van ons allemaal! Dit is de plek waar u digitaal deel kunt nemen aan discussies die Zeeland vormgeven.

Verken Denktank Zeeland om te ontdekken hoe en op welke onderwerpen u uw stem op dit moment kunt laten horen. We beginnen kleinschalig, maar na verloop van tijd komen er steeds meer projecten en participatiemogelijkheden bij. Van deelname aan discussies tot het delen van ideeën en feedback, er zijn veel manieren om betrokken te raken.

Registreer uzelf via de knop rechtsboven. In de instellingen kunt u zelf aangeven wanneer u berichten wilt ontvangen van Denktank Zeeland. Tip: download de 'Hoplr' app op uw mobiele telefoon. Daarmee heeft u toegang tot Denktank Zeeland waar u ook bent.

Veel plezier en we ontmoeten elkaar bij de projecten op dit participatieplatform!

Provincie Zeeland heeft verschillende projecten en onderwerpen waar u uw mening over kunt geven. Soms kan dat op dit platform. Een andere keer organiseren we een informatiebijeenkomst voor direct betrokkenen om uitleg te geven of om meningen te peilen. Op www.zeeland.nl/participatie vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarop u op dit moment kunt reageren.

arrow_upward